Hi,

welkom op mijn site, ik vindt het leuk dat je een kijkje neemt, veel lees plezier !

Liefs.

woensdag 26 februari 2014

Essence: Stay with me longlasting lipgloss

Hee,

Vandaag laat ik deze mooie lipgloss voor jullie zien, het is de essence stay with me longlasting lipgloss in 02 my favorite milkshake.

Dit is een glansende lipgloss in een milky roze kleur de naam zegt het al, hij is vrij plakkerig op het begin maar later valt het wel mee, deze kleur blijft erg lang op je lippen zitten, alleen het nadeel is de appilicator een hele aparte vorm die ik niet echt vind werken verder ik het wel een mooie kleur !
                                                           
liefss



Annefashion #2

Hee,

Als je een paar artikelen terug gelezen hebt weet je misschien wat AnneFashion betekend..
Hier AF nummer 2 !
Dus kijk mee naar de outfit die ik vandaag heb samengesteld.

Een basic zwarte skinny jeans.
















Skinny Low Jeans 9,95








Dit roze truitje vond ik bij de red divided ik vond hm er wel heel erg leuk uit zien met die omgevouwen korte mouwtjes.


















Fijngebreide top 9,95





Een paar mooie chique pumps mochten hier wel bij, wat een vrij normale outfit bijzonder kan maken zijn deze schoenen toch wel met een soort geweven plateau en hak.



Pumps 34,95
Ik heb de outfit verder vrij simpel gehouden maar je kan natuurlijk altijd accessoires toevoegen, ik hoop dat jullie deze Annefashion weer leuk vonden en dan zie ik jullie snel weer !
Liefss 

ik stop.

Hee,

Er is iets ernstigs gebeurd waardoor ik nu direct stop met die account sorry ook mijn instagram houd er mee op..

video's op youtube ?

Hi,

Vandaag een ander artikel dan normaal, want ik heb meer een vraag voor jullie..
Zal ik video's gaan maken op youtube ?
Dit is het enige wat ik wilde zeggen dusja.
Ik heb ook een foto gepost op instagram hierover als ik meer dan 30 likes krijg op die foto ga ik video's maken.

Instagram = @annelola_

Liefss

zondag 23 februari 2014

sorry

Hi,

sorry dat ik een paar dagen geen berichten heb kunnen plaatsen maar ik was op wintersport, hier had ik helaas geen internet dus mijn geplande artikelen konden niet online worden gezet, heeel frustrerend... maar hier dus een rede voor mijn afwezigheid de afgelopen dagen ! Omdat ik hierna geen vakantie heb, zullen er niet heel veel artikelen per week verschijnen ivm school. Maar ik ga wel mn best doen !

dus nogmaals sorry.

liefss.

woensdag 19 februari 2014

lolakookt

hee,

Vandaag heb ik voor jullie een recept, ik bedacht me dat ik dit ooit van mijn oma gekregen heb, en zij noemde het altijd ''hemelse modder'' dusja dat klinkt al goed, en dat smaakt het ook nog eens.
Dus hier het recept voor chocolademousse:

Ingrediƫnten

  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 5 eiwitten van scharreleieren
  • 175 ml slagroom, licht geklopt
  • cacao en poedersuiker, voor het bestuiven

Hoe maak je het ?

Laat de chocolade smelten in een vuurvaste kom op een pan zacht sudderend water. Laat het een beetje afkoelen.

Klop de eiwitten tot zachte pieken. Spatel ze dan losjes door de chocolade roer de slagroom losjes door het chocolademengsel. Zet in de koelkast tot het mengsel stevig is.

Maak met behulp van 2 warme dessertlepels quenelles met de mousse. Schik 3 quenelles op elk bord en serveer. Je kunt de chocolademousse ook in hoge dessertglazen scheppen en in de koelkast zetten tot de mousse stevig is. Wat oma altijd deed is nog wat frambozen toevoegen dat ziet er heel vrolijk uit !
En nu smullen maar.

Als je nou deze chocolademousse hebt gemaakt maak dan een foto en zet m op instagram met de hashtag #lolakookt



dankjewel !

Liefss.
 

dinsdag 18 februari 2014

Favoriete films.

hee,

Ik bedacht me dat het een keer leuk was om een artikel te schrijven over mijn favoriete films. Ik kijk graag films, ik kan bijvoorbeeld een hele avond alleen maar films kijken en  geniet er dan volop van ! Zelf kijk ik films vaak online, ook met Netflix kijk ik vaak series of films.

Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaald genre. Ik vind zoal romantische, humoristische, spannende als waargebeurde films leuk. Waar ik alleen niet zo van ben zijn films over onderwerpen die toch niet waar kunnen zijn.

hier komen mijn favoriete films; (geen volgorde).

Gooische vrouwen; blijft altijd leuk en heel erg grappig, het leventje van de gooische vrouwen vindt ik helemaal geweldig.

Komt een vrouw bij de dokter; hele mooie film maar ik vindt deze dan wel duidelijk boeiender dan de gelukkige huisvrouw van dezelfde producent.

Lover of Loser; Veel drama maar daar hou ik wel van ! Het einde zal ik niet verklappen maar komt heel mooi uit.

Cuberbully; Weer een heel interessant onderwerp waar je echt voor moet oppassen. Er zit ook een hele goeie draai in dat er uiteindelijk iets gebeurd wat je niet verwacht had.

Spijt; Een onderwerp waar ik gelukkig niet mee te maken heb, maar zeker de moeite waard om te bekijken, wel heel erg heftig vond ik zelf.

En ik zal afsluiten met de meest favoriete film allertijden ''Haar naam was Sarah'' dit is echt wel een onderwerp wat ik heel boeiend vindt. De acteurs zijn echt geweldig en passen heel goed bij de rol die ze hebben. Ik kan deze film wel 1000 kijken en alsnog wordt ik er geeotioneerd van.

Dit was het alweer ik hoop dat jullie het leuk vonden en bedankt voor het lezen + SUCCES met het kijken voor de films hihi.

Liefss.


zondag 16 februari 2014

lolahair.

Hei.

Ik zat eens te denken om iets over haar te schrijven, maar zelf kan ik er niet zo veel mee ik heb heel erg kort bruin haar. Maar bedacht me wel dat is misschien haar looks kan uitleggen dus ik ga een reeks haarlooks (1 per artikel) uitleggen.

Als je het leuk vindt laat dan een comment achter, ik hoop vam wel !

Liefs van mij.


vrijdag 14 februari 2014

Vandaag de dag.

hee,

Ik wil jullie allemaal een hele fijne Valentijnsdag wensen!

Zelf heb ik geen Valentijn maar ben ik met vriendinnen naar Utrecht geweest, wat ook heel leuk was !

Dus nog een hele mooie dag toegewenst !

xx

AnneFashion ''1''

Hei,

Als je het vorige artikel gelezen hebt weet je misschien wat AnneFashion betekend..
Hier AF nummer 1 !
Dus kijk mee naar de outfit die ik vandaag heb samengesteld.

Als eerst zag ik dit rokje, zelf ben ik niet zo van de prints maar ik vond deze wel heel erg leuk !
prijs; 9,95
 
vervolgens keek ik bij de blouses en zag ik deze met kant, omdat ik al een vrij druk rokje had wilde ik het boven rustig houden daarom heb ik voor een witte gekozen. Ik zou deze blouse dan wel in het rokje stoppen anders valt het er zo on-flateus overheen.
prijs; 24,95
 
Als schoenen heb ik gekozen voor deze enkellaarsjes met elastiek, ik ben echt verliefd op deze schoenen ! Ze zijn er ook nog in het bruin maar ik heb voor zwart gekozen omdat ik dat wat beter vond passen.
prijs; 29,95
 
om je taille wat te verduidelijken koos ik dit smalle riempje weer in zwart omdat dat gewoon goed combineert.
prijs; 9,95
 
 
 
Dit was de outfit weer, je kan er natuurlijk nog dingen bij toevoegen zoals een panty of sieraden. Ik hoop dat jullie de eerste AnneFashion leuk vonden. Als je de outfit zo leuk vond kun je de kleding  vinden op www.hm.com of via een H&M filiaal. In ieder geval bedankt voor het lezen en tot snel !
 
 
Liefs.
 
 
 

donderdag 13 februari 2014

4-oog-foto-trend.

Hi,
vandaag heb ik het over die ene trend dat we allemaal onze ogen naar een andere hoek lieten kijken dan klik;klik;klik;klik en je had 4 foto's van je ogen?
Sommige foto's vond ik echt heel erg mooi, maar meiden: we sloegen wel een beetje door ;).
9/10 keer waren de ogen ook nog ZWAAR opgemaakt dat het gewoon een beetje fake leek.
Be natural girls!
In ieder geval dit is mijn mening van de trend...
Wat ik al zei heel veel foto's vind ik ook wel mooi, maar gebruik dan wel een kwalitatief goeie camera !
 
liefs van mij.


dinsdag 11 februari 2014

H&M outfit reeks. (AnneFashion)

Heei,

Ik ben van plan om een reeks met samengestelde outfits te gaan maken (genaamd AnneFashion), al de outfits bestaan dan uit kleren van de H&M. Ik heb dan steeds een onderwerp voor de outfit zoals sporty of chilling. Ik hoop dat jullie het leuk vinden ! Dit wilde ik even zeggen en voorstellen dus vandaag een niet heel erg lang artikel maar even een mededeling.

Liefs van mij.


maandag 10 februari 2014

mijn ontbijt(je).

Hee,

Het ontbijt waar we het over gaan hebben. Het is een heel erg belangrijk onderdeel van je dag. Ik voel me dan ook wel een beetje schuldig als ik het soms vergeet...
Maar ja vaak heb ik als ik wakker word, douche, make up doe, aankleed niet zo heel veel trek meer, terwijl het heel erg nodig is !

Mijn ontbijt bevat dan ook niet heel erg veel.. ;)
Vaak eet ik op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag; Cruesli, vanille yoghurt, rozijntjes en probeer nog wat fruit erbij te doen.
Op woensdag en zaterdag verwen ik mezelf meestal met iets zoets, zoals een beschuitje met hagelslag of een geroosterde boterham met Nutella mmm.

Als drinken neem ik vaak water omdat dat lekker neutraal is. In het weekend hebben we vaak sinaasappelsap zelf geperst, dus nog wat vitaminetjes ;)

Bij elke maaltijd neem ik een vitamine pillentje gewoon, omdat dat wat fijner voelt, en ook omdat ik bijna nooit ziek ben dusja misschien helpen ze wel ?

Dit is mijn dagelijkse ontbijt beschreven ik hoop dat jullie het leuk vonden !

Liefs van mij.


Wat te doen als je Iphone kapot is?

hi,'
vandaag een artikel wat (GELUKKIG) niet iedereen overkomt, maar wat moet je doen als je Iphone stuk is? Natuurlijk, we weten allemaal de oplossing wel '' naar de winkel gaan en laten repareren'' maarjaa je wil nog wel een beetje hip blijven dus daarom dit toffe idee, het lukt alleen als je barsten hebt op de achterkant en een witte telefoon hebt.

Hier een plaatje hoe het eruit kan zien:


De bedoeling is dus dat je h'm met stift gaat kleuren. Een leuk effect geeft het als je alleen de barsten kleurt wat je hierboven ook ziet, felle kleuren en je hebt van je kapotte Iphone toch nog wat leuks gemaakt !


Liefss. :)

zaterdag 8 februari 2014

valentijns dag. ♡

Over 5 dagen is het zo ver, "valentijns dag" elk jaar weer een toch wel spannende dag, of je wat krijgt of juist niet. Sommige meisjes maken zich er helemaal niet druk om maar er zijn ook meiden die zich er heel erg druk om maken. De teksten als "forever alone" vindt ik dat een beetje overdreven, het is natuurlijk jammer als je geen valentijn hebt maarjaa het komt ook nog wel hoor. Hier volgen wat tips wat je kan doen op valntijnsdag of je nou alleen of samen bent.

-bak een taart en versier die mooi eet m' zelf of wel samen op.
-samen naar de stad?
-lekker lunchen buiten de deur?
-mischien is jullie liefde of grote afstand ga dan skypen of facetimen?
-bestel lekker ongezond eten dat mag ook wel een keer.
-samen leuke film uitkiezen? (Toscaanse bruiloft is erg leuk !)
-sportief koppeltje? Ga sporten ! Lekker  hardlopen in de stad, of samen fitnessen kan ook heel gezellig zijn .

Hier waren wat tips maar laat je vooral verrassen door lieve kaartjes of pakketjes, dus veel plezier en kusjes van mij !

1ste Artikel.

hi,
Dit is mijn eerste artikel vam de site die ik mu start, al lang wilde ik met zoiets beginnen en nu eindelijk heb ik deze blog, ook al start ik nog niet heel erg professioneel ben ik er alsnog heel erg happy mee ! Dus als je mijn site zou willen volgen zou ik dat heel erg leuk vinden er volgen nog meer artikelen dus veel lees plezier en bedankt voor je bezoekje !


Liefs·